Ledige stillinger og uopfordrede ansøgninger

Andre løbende stillinger

 • Afløsere til familier med børn med udfordringer

  Har du lyst til at være den gode historie i andre menneskers liv? Være den, der giver forældre til børn med forskellige udfordringer og/eller diagnoser en mulighed for at få et pusterum i hverdagen? Og samtidig være den, der får en helt særlig relation til et barn/en ung?
  - Så er det lige præcis DIG, vi mangler! Bifrost søger nemlig afløsere til familier med børn/unge med forskellige funktionsnedsættelser. Målgruppen (1-18 år) spænder bredt fra børn med fysiske og psykiske handicaps og diagnoser som f.eks. ADHD og autisme til unge med sociale og følelsesmæssige udfordringer. Antallet af timer om ugen varierer fra 2-20 timer alt efter opgaven. Arbejdstiderne ligger typisk fra middag/eftermiddag og/eller aften samt i weekenden, hvorfor det fint kan kombineres med både studie og andet arbejde. Vi har opgaver fordelt over hele Vejle kommune, dvs. også i området omkring Give, Ågaard, Egtved, Bredballe og Gårslev.
  Det vil være en fordel, hvis du har kørekort.
  Indholdet i opgaverne tager naturligvis afsæt i, hvad barnet/den unge måtte have brug for og lyst til; om det er at tage på ture i skoven, svømmehallen, gå til fodbold, lave mad, lege med Lego, lave kreative ting eller blot have en tryg samtalepartner, som lytter og støtter.
  Som afløser bør du besidde empati, en lyst og vilje til at møde det enkelte barn på dets præmisser, være klar på at indgå og blive en del af en families tilværelse, samt at være initiativtager ift. forskellige aktiviteter og samvær. Da det kan være indgribende med denne form for hjælp i ens eget hjem, er det vigtigt, at du også har forståelse for familiens situation, vægter godt samarbejde højt, har en stor portion respekt og er i stand til at søge sparring på Familiekontoret ift. det arbejde, du med stor selvstændighed udfører.

  Vi modtager meget gerne din ansøgning og dit CV sendt fra din digitale postkasse på www.borger.dk til Vejle Kommune, Familie, Børn og Unge. Angiv hvad din henvendelse drejer sig om - vælg Bifrost.
  Husk i teksten (ikke emnefeltet) at skrive ”Att: Bifrost/Familiekontoret” – herefter vil du modtage et oplysningsskema, som vi vil bede dig udfylde, så vi kan se, hvilken opgave du evt. vil kunne matche med din profil. 
  Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi søger derudover jævnligt tilkaldevikarer, afløsere/hjemmepassere, støtte-kontaktpersoner m.v.

Du kan søge ved at bruge dette link til ansøgningsskema - Kræver MITid : Skema til at søge uopfordret ved Bifrost

Du kan også søge på denne måde:
Dit CV samt din ansøgning skal sendes fra din digitale postkasse på www.borger.dk til Vejle kommune, Familie, Børn og Unge.
Angiv hvad din henvendelse drejer sig om - vælg Bifrost. Husk at skrive "uopfordret ansøgning" i teksten (ikke emnefeltet).