Ledige stillinger og uopfordrede ansøgninger

Ledige stillinger

 • Nattevagt med pædagogisk eller sundhedsfaglig erfaring til Bifrost – afd. Bygden

  Omsorg, relationer, faglighed og samarbejde

  Vores nattevagt gennem 16 år, går på efterløn. Vi søger derfor en ny.
  Er du i stand til at se adfærd som kommunikation, og brænder du for arbejdet med børn med forskellige udviklings handikaps? Så er det dig vi søger, som vores nye pædagogiske- eller sundhedsfaglige nattevagt og superhelt. Tør du lave fejl og uddrage læring af dem? Er du fuld af god og positiv energi, kan du begejstres på andres vegne og vil du noget? Ved du, at du både er ansat til faglighed og samarbejde … så læs endelig videre.

  Om jobbet
  Målgruppen på Bifrost er en flok skønne unikke børn og unge mennesker, hvis handicap er inden for en bred vifte lige fra ASF, ADHD, fysisk og psykisk nedsat funktionsevne, kognitive dysfunktioner samt sjældnere syndromer.
  Vi har både fastboende børn, og børn i aflastning på Bygden. De har alle brug for støtte og omsorg, også om natten.
  Nattevagterne er vågne, og har ansvaret for hele Bygden om natten fra kl. 23.00 til 06.00 Langt de fleste børn sover om natten, men der kan være enkelte børn der vågner, og skal have hjælp. Nattevagterne hjælper med at få børnene op om morgenen mellem kl. 06 og 08, så de kan komme godt afsted i skole.
  Der vil være en del praktiske opgaver i løbet af natten, i form af let rengøring, tøjvask, madpakkesmøring og andre praktiske opgaver.

  Vi forventer af dig
  Vi ser gerne, du har erfaring fra lignende stilling, og har gode erfaringer med at arbejde om natten. Har du ydermere en pædagogisk eller sundhedsfaglig baggrund er det en stor fordel.
  Du er indstillet på at arbejde i et fast vagtrul, med weekendvagter såvel som helligdage og hverdage. Du ser fordelen i at være en gennemgående voksen i børnenes liv, især om morgenen, så de kommer godt i gang med dagen. I løbet af natten, kan du måske bage boller til morgenmaden, så går morgenen ofte lidt nemmere, med duften af nybagt brød.

  Vi tilbyder dig
  På Bifrost sætter vi fokus på ”rette folk på rette opgaver”. Du bliver en del af en spændende organisation ”der vil noget”, og en organisation der har gennemgående fokus på samarbejde og faglig udvikling. En organisation med egen intern kursus-afdeling, der sætter fokus på opkvalificering og helhedsorienterede løsninger. En organisation hvor temadage, supervision og faglig sparring, eksternt som internt er en del af årshjulet og dagligdagen. En organisation der sætter fokus på samarbejde på tværs af afdelingerne, til gavn for børnenes udvikling og afdelingernes kendskab til hinanden.
  Du bliver en vigtig brik i en organisation, hvor netop du og din indstilling betyder noget – for i Vejle kommune og i Bifrost er vi ”Ansat med vilje” og giver mere end vi tager.

  Ansættelsesvilkår
  Vi foretrækker faguddannet personale som pædagoger, SSA og SSH el. anden relevant uddannelse.
  Fast stilling – vi har muligheden for at tilbyde fleksibilitet ift. timer, derfor søger vi den/de
  rette personligheder, der kan præstere ml. 25-37 timer ugentlig.

  Flere oplysninger
  Flere oplysninger kontakt Frederik Sjøgren på frsjo@vejle.dk eller mobil 24 42 80 35.

  Ansøgningsfrist
  Der afholdes løbende samtaler, og ansættes når rette kandidat er fundet.

  Børneattest
  Vi indhenter børneattest og offentlig straffeattest.

  Send din ansøgning
  Vi foretrækker, at du søger stillingen online her

  Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

  Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.

 • 2 Sygeplejersker til Bifrost - afd. Kilden

  Der flytter flere børn ind på Kilden, og vi søger derfor 2 sygeplejersker til fastansættelse, 30 timer/ugen.

  Om jobbet
  Du får ansvar for de sygeplejefaglige opgaver omkring børnene, samt sparring og opfølgning til den øvrige personalegruppe.
  Hermed også et ansvar for vi sikrer en korrekt medicinhåndtering, samt implementering af sundhedsfaglige instrukser på Kilden.
  Du vil være tovholder mellem eksterne samarbejdspartnere, såsom sygehuse, palliativ team, egen læge, diætist og i samarbejdet med forældre.
  Lejlighedsvist vil du deltage på personalemøder, og sundhedsfaglige møder med vores ergoterapeut og fysioterapeut.

  Tiltrædelse hurtigst muligt eller senest 1. juli 2024.

  Vi forventer af dig, at du:
  • har et fagligt fokus, gerne med kendskab og erfaring inden for handicapområdet/ børn og unge.
  • Sikkert og selvstændigt kan varetage sygeplejefaglige kerneopgaver, med udgangspunkt i børnenes og de unges ønsker og behov
  • Kan indgå i et tværfagligt samarbejde.
  • kan reflektere og drøfte observationer med dine kolleger, med henblik på at iværksætte den rette behandling for barnet.
  • Har et fagligt engagement, og gerne vil være med til løfte fagligheden
  • har en anerkendende og rummelig tilgang til andre mennesker
  • er god til at formidle faglige synspunkter og undervise det øvrige personale
  • kan arbejde selvstændigt samt tage ansvar for egne og fælles beslutninger.
  • er fleksibel og udviklingsorienteret.
  • er fysisk og psykisk robust.
  • At du har kørekort

  Vi tilbyder dig at blive en del af en spændende og udviklingsorienteret organisation, med et udfordrende og spændende arbejdsmiljø.
  Du vil få et afvekslende job med gode udviklingsmuligheder, og gode kolleger, der tilskriver faglighed stor betydning.
  En ledelse med fokus på såvel proces som resultater, i et miljø, hvor du får lov at være med, til at videreudvikle fleksible tilbud til børn og unge med handicap.
  En systemisk og anerkendende arbejdsplads.


  Ansættelsesvilkår
  Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og principperne i Ny løn. Stillingen er en fastansættelse på 30 timer. Fortrinsvis dagvagter, men aftenarbejde må forventes, weekendarbejde hver 2-3 weekend. Tiltrædelse hurtigst muligt eller senest 1. juli 2024.

  Om os
  Bifrost, bor på 3 matrikler Kilden, Bygden
  og Gården. Kilden er et bo og aflastnings tilbud til børn og unge med multiple
  funktionsnedsættelser. Bygden og Gården er et aflastningstilbud til
  hjemmeboende børn med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser og et bo
  tilbud til børn og unge med autisme spektrum forstyrrelser.

  Du er velkommen til at læse mere om os på Bifrost hjemmeside Bifrost.vejle.dk


  Flere oplysninger
  Flere oplysninger kontakt Anne Mette Lynge på amlla@vejle.dk mobil 51 54 78 45 eller Ann Pia Strøm anpbr@vejle.dk mobil 51 14 55 61

  Ansøgningsfrist
  21. maj 2024
  Der indkaldes løbende til samtaler.

  Børneattest 
  Vi indhenter børneattest og offentlig straffeattest.

  Send din ansøgning
  Vi foretrækker, at du søger stillingen online her

  Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.
  Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

  Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

  Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.

   

Andre løbende stillinger

 • Afløsere til familier med børn med udfordringer

  Har du lyst til at være den gode historie i andre menneskers liv? Være den, der giver forældre til børn med forskellige udfordringer og/eller diagnoser en mulighed for at få et pusterum i hverdagen? Og samtidig være den, der får en helt særlig relation til et barn/en ung?
  - Så er det lige præcis DIG, vi mangler! Bifrost søger nemlig afløsere til familier med børn/unge med forskellige funktionsnedsættelser. Målgruppen (1-18 år) spænder bredt fra børn med fysiske og psykiske handicaps og diagnoser som f.eks. ADHD og autisme til unge med sociale og følelsesmæssige udfordringer. Antallet af timer om ugen varierer fra 2-20 timer alt efter opgaven. Arbejdstiderne ligger typisk fra middag/eftermiddag og/eller aften samt i weekenden, hvorfor det fint kan kombineres med både studie og andet arbejde. Vi har opgaver fordelt over hele Vejle kommune, dvs. også i området omkring Give, Ågaard, Egtved, Bredballe og Gårslev.
  Det vil være en fordel, hvis du har kørekort.
  Indholdet i opgaverne tager naturligvis afsæt i, hvad barnet/den unge måtte have brug for og lyst til; om det er at tage på ture i skoven, svømmehallen, gå til fodbold, lave mad, lege med Lego, lave kreative ting eller blot have en tryg samtalepartner, som lytter og støtter.
  Som afløser bør du besidde empati, en lyst og vilje til at møde det enkelte barn på dets præmisser, være klar på at indgå og blive en del af en families tilværelse, samt at være initiativtager ift. forskellige aktiviteter og samvær. Da det kan være indgribende med denne form for hjælp i ens eget hjem, er det vigtigt, at du også har forståelse for familiens situation, vægter godt samarbejde højt, har en stor portion respekt og er i stand til at søge sparring på Familiekontoret ift. det arbejde, du med stor selvstændighed udfører.

  Vi modtager meget gerne din ansøgning og dit CV sendt fra din digitale postkasse på www.borger.dk til Vejle Kommune, Familie, Børn og Unge. Angiv hvad din henvendelse drejer sig om - vælg Bifrost.
  Husk i teksten (ikke emnefeltet) at skrive ”Att: Bifrost/Familiekontoret” – herefter vil du modtage et oplysningsskema, som vi vil bede dig udfylde, så vi kan se, hvilken opgave du evt. vil kunne matche med din profil. 
  Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi søger jævnligt tilkaldevikarer, afløsere/hjemmepassere, støtte-kontaktpersoner m.v.

Du kan søge ved at bruge dette link til ansøgningsskema - Kræver NEM-ID : Skema til at søge uopfordret ved Bifrost

Du kan også søge på denne måde:
Dit CV samt din ansøgning skal sendes fra din digitale postkasse på www.borger.dk til Vejle kommune, Familie, Børn og Unge.
Angiv hvad din henvendelse drejer sig om - vælg Bifrost. Husk at skrive "uopfordret ansøgning" i teksten (ikke emnefeltet).