Ledige stillinger og uopfordrede ansøgninger

Aktive stillingsopslag

 • Omsorgsmedarbejder til barselsvikariat 30t/ugen ved Nordstjernen og Karlsvognen

  Har du lyst til at arbejde inden for specialområdet og få en masse erfaring, så har du muligheden for at søge denne spændende stilling og møde vores dejlige børn og unge mennesker. Vi har ca. 30 børn/unge med forskellige diagnoser i aflastning og du vil møde en masse forskellige opgaver. Du vil blive tilknyttet en afdeling og sammen med uddannet personale få ansvaret for at sikre trivsel og udvikling for vores målgruppe.

  Om jobbet
  Vores omsorgsmedarbejder går på barsel og vi søger hendes afløser snarest muligt.

  Vi er et aflastnings og bo tilbud for børn og unge med forskellige fysisk og psykiske funktionsnedsættelser.
  Med udgangspunkt i det enkelte barns ressourcer og behov, tilbyder vi individuelt tilrettelagte indsatser, målrettet barnets udvikling og trivsel. Bifrost er et bo- og aflastningstilbud til børn og unge med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser, og børn og unge med autisme spektrum forstyrrelser. Da vi har en bred målgruppe, er der her mulighed for et afvekslende job og erfaring inden for en masse områder.

  Tiltrædelse mulig fra 11. september 2022.
  Vi ønsker:
  At du har lyst til at bidrage med lige netop det DU er god til, sammen står vi stærkt, når alle kompetencer kommer i spil.
  At du ønsker at bidrage til de bedst mulige udviklingsbetingelser for børn og unge med handicap.
  At du tør udfordre dig selv og prøve nye arbejdsopgaver.
  At du er villig til at lære det, du ikke allerede kan bidrage med.
  Vi forventer af dig:
  At du har eller har lyst til at få erfaring med handicap- og døgnområdet.
  At du har mod på at give dig i kast med dokumentation, både ud fra den sundheds- og pædagogfaglige indsats.
  At du vil indgå i en personalegruppe, hvor man støtter hinanden og beder hinanden om hjælp, når det bliver udfordrende.
  At du er nysgerrig og udviklingsparat - og kan bidrage til de gode løsninger.
  At du kan arbejde hver 2. weekend og i skiftende vagter.
  At du kan møde kl 6.00 når du har morgenvagter (vi har kaffe på kanden).
  Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående eller har mod på at give dig i kast med det, er du måske lige den vi søger.

  Vi tilbyder dig
  At du bliver en del af en organisation hvor du har mulighed for at opkvalificering på vores interne kurser.
  Et afvekslende job med udviklingsmuligheder.
  En normering, der giver mulighed for aktiviteter, ture ud af huset, i skov, bål i haven eller andet.
  Mulighed for at tilegne dig pædagogisk erfaring inden for specialområdet.
  Mulighed for at arbejde med en bred målgruppe.
  En varierende hverdag med tværfagligt samarbejde.
  Være med til at sikre trivsel og udvikling for en masse unge mennesker.
  Ekstern supervision, samt sparring fra Bifrosts egne familiekonsulenter.
  Ansættelsesvilkår
  Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og principperne i Ny løn.
  Vikariat 30 timer/ugen.
  Om os
  Bifrost består af afdelingerne Kilden, Bygden og Gården.
  Bygden er en afdeling i Bifrost, der både huser aflastnings- og bobørn. Vi bor Bygden 24 i Vejle.

  Flere oplysninger
  Ønsker du flere oplysninger om stillingen på Nordstjernen/Karlsvognen er du velkommen til at kontakte afd. leder Marie Høj, mail: mlhoj@vejle.dk tlf.: 30 58 25 64 eller koordinator Sarah Dam Engberg SADEN@vejle.dk eller tlf.: 23 99 04 55.

  Du kan læse mere om os på www.bifrost.vejle.dk

  Ansøgningsfrist
  Vi skal have din ansøgning senest den 1. oktober2022.
  Samtaler afholdes løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

  Vil du søge dette job, klik her

  Børneattest
  Vi indhenter børne- og offentlig straffeattest.

  Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

  Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.

Vi søger derudover jævnligt tilkaldevikarer, afløsere/hjemmepassere, støtte-kontaktpersoner m.v.
Dit CV samt din ansøgning skal sendes fra din digitale postkasse på www.borger.dk til Vejle kommune, Familie, Børn og Unge.
Angiv hvad din henvendelse drejer sig om - vælg Bifrost. Husk at skrive "uopfordret ansøgning" i teksten (ikke emnefeltet).

Andre løbende stillinger

 • Seksualvejleder

  Er du seksualvejleder? Så vil vi gerne høre fra dig.

  Har du en seksualvejleder uddannelse? Og har du samtidigt en socialfaglig eller sundhedsfaglig uddannelse eller erfaring fra handicapområdet? Så er vi meget interesseret i at høre fra dig.

  Bifrost er Vejle kommunes tilbud til fysisk og psykisk handicappede børn og unge. Vi er en stor organisation og der vil være rig mulighed for at bringe dine kompetencer og faglige viden som seksualvejleder i spil.
  Dette både i samspillet mellem børn/unge og medarbejdere, men også i kommunikationen med forældre, samt som underviser på interne kurser. Du skal påregne at indgå i det daglige arbejde på vores afdelinger og der vil være blandede vagter, både aften og weekend.

  Er du den vi søger? Så tøv ikke med kontakte os.
  Vi modtager meget gerne din ansøgning og dit CV sendt fra din digitale postkasse på www.borger.dk til Vejle Kommune, Familie, Børn og Unge. Angiv hvad din henvendelse drejer sig om - vælg Bifrost. Husk i teksten at skrive ”Att: Bifrost/Seksualvejleder”.

 • Afløsere til familier med børn med udfordringer

  Har du lyst til at være den gode historie i andre menneskers liv? Være den, der giver forældre til børn med forskellige udfordringer og/eller diagnoser en mulighed for at få et pusterum i hverdagen? Og samtidig være den, der får en helt særlig relation til et barn/en ung?
  - Så er det lige præcis DIG, vi mangler! Bifrost søger nemlig afløsere til familier med børn/unge med forskellige funktionsnedsættelser. Målgruppen (1-18 år) spænder bredt fra børn med fysiske og psykiske handicaps og diagnoser som f.eks. ADHD og autisme til unge med sociale og følelsesmæssige udfordringer. Antallet af timer om ugen varierer fra 2-20 timer alt efter opgaven. Arbejdstiderne ligger typisk fra middag/eftermiddag og/eller aften samt i weekenden, hvorfor det fint kan kombineres med både studie og andet arbejde. Vi har opgaver fordelt over hele Vejle kommune, dvs. også i området omkring Give, Ågaard, Egtved, Bredballe og Gårslev.
  Det vil være en fordel, hvis du har kørekort.
  Indholdet i opgaverne tager naturligvis afsæt i, hvad barnet/den unge måtte have brug for og lyst til; om det er at tage på ture i skoven, svømmehallen, gå til fodbold, lave mad, lege med Lego, lave kreative ting eller blot have en tryg samtalepartner, som lytter og støtter.
  Som afløser bør du besidde empati, en lyst og vilje til at møde det enkelte barn på dets præmisser, være klar på at indgå og blive en del af en families tilværelse, samt at være initiativtager ift. forskellige aktiviteter og samvær. Da det kan være indgribende med denne form for hjælp i ens eget hjem, er det vigtigt, at du også har forståelse for familiens situation, vægter godt samarbejde højt, har en stor portion respekt og er i stand til at søge sparring på Familiekontoret ift. det arbejde, du med stor selvstændighed udfører.

  Vi modtager meget gerne din ansøgning og dit CV sendt fra din digitale postkasse på www.borger.dk til Vejle Kommune, Familie, Børn og Unge. Angiv hvad din henvendelse drejer sig om - vælg Bifrost.
  Husk i teksten (ikke emnefeltet) at skrive ”Att: Bifrost/Familiekontoret” – herefter vil du modtage et oplysningsskema, som vi vil bede dig udfylde, så vi kan se, hvilken opgave du evt. vil kunne matche med din profil. 
  Vi glæder os til at høre fra dig!